E-Book

Kako napisati E-Book koji se prodaje

Kreiraj svoj digitalni proizvod
i dođi do pasivnog prihoda

Poruči priručnik

Po ceni od 20€

Priručnik za pisanje

Znam, deluje ti kao da svako danas piše priručnik o nečemu, i da sigurno možeš i ti. Ipak, napisati priručnik i napisati kvalitetan priručnik koji će se prodavati, dati vrednost i dopasti ljudima nije isto.

Reci mi, šta ti znaš o strukturiranju 80 strana teksta, flow-u, pisanju zahtevnih, edukativnih formi, dizajnu, psihologiji boja, postavljanju cena, prodavanju priče?

Ako misliš da ne znaš dovoljno, ovaj e-book sadrži sve neophodne informacije za tvoj dalji rad.


Za koga je ovaj E-Book?


Ovaj priručnik je za tebe ako:

Korisno i zabavno

Šta dobijaš kupovinom priručnika?

Dobijaš sve potrebne informacije kako da napišeš i prodaš e-book. Od onog dela koji počinje još pre pisanja, do ideja za marketing strategije i prodaju. Tu su saveti za pisanje i struktuiranje tvog priručnika, kao i primeri dobrih i loših praksi. Pored svega toga, dobijaš i gomilu dizajn trikova koji će ti pomoći da e-book izgleda kao da ga je radio profesionalac (ja sam moj e-book radila sama, za 0 dinara, a to niko ne bi pomislio kada ga pogleda).

Dobijaš inspiraciju, podršku, nekoga da te drži za ruku i kaže „Da, možeš!“ i „Ne, nije nemoguće!“

Poruči svoj primerak

Fokus na tebi

Šta ćeš naučiti iz E-Booka?

Nisi sigurna?

I dalje nisi uverena u vrednost ovog E-Booka i pitaš se da li je za tebe?

Ako već duže vreme razmišljaš o kreiranju digitalnog proizvoda, imaš brend i autoritet ali i dalje sumnjaš u sebe i vrednost znanja koje poseduješ. Ako želiš da pomogneš drugima. Ako si pokušala sama i pomislila kako je teško, ili nemoguće bez pomoći profesionalaca i velikih ulaganja. Ako te je strah od onog „a šta kada napišem“ sprečio da uopšte pokušaš - Ovaj priručnik je za tebe.

Želiš da saznaš kako da napišeš E-Book koji se prodaje?

Poruči priručnik

Utisci kupaca

Šta o ovom E-booku kažu drugi?

"Čitam e-book i već smišljam nešto svoje. Sjajno je objašnjeno od početka do kraja… prosto mi je žao što ću uskoro da ga završim."

- Milena Milošević, psiholog iza kursa „Profesionalna dezorijentacija”


"Prvo kad baciš pogled, vidiš kako izgleda - stil, dizajn i ostale radosti. A onda, materijal je jasan, koristan, zabavno napisan, lepo ilustrovan, bogat primerima, podsticajan, odgovarajuće dužine, i najbitnije, sveobuhvatan. Ovo znači da je Ana zapravo objasnila od početka do kraja kako izgleda process sa svim detaljima, odgovorima na pitanja i nedoumice, savetima i trikovima, ali i brojnim korisnim materijalima.

Takođe, ova knjiga je odličan primer kako treba da se pravi material ove vrste. Dakle, bukvalno možeš da uzmeš i radiš po ovom modelu sa svojim materijalom i svojim dizajnerskim rešenjem."

- Dragana Vasilijević, filolog i edukator iza profila @sadraganomnakafi


"Jedinstven priručnik na ovu temu i najlepše dizajniran e-book koji sam videla. Osim što je stvarno prelep, priručnik je duhovit, zanimljiv, potpuno u Aninom stilu, što samo olakšava učenje.

Nije suvoparno, nije dosadno, ne osećaš se da si u školi, a sa svakom rečenicom učiš nešto novo. Ovo je definitivno preko potreban priručnik za sve koji bi da kreiraju e-book i da to urade kako treba."

- Sanja Pejanović, social media manager


Ko sam ja?

Ćao ljudi, ja sam Ana. Ako vam je ovo prvi susret sa mnom, kazaću vam da sam ja pisac, bloger, prevodilac, dizajner po potrebi, i još mnogo toga (po potrebi). Bavim se pisanjem o pisanju, na blogu i Instagramu, a trenutno pišem i svoju prvu pravu knjigu. U Beogradu držim radionice na kojima pomažem ljudima da ispričaju svoje priče i nauče da koriste reči za sebe i svoj biznis.